Bugun...

"ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/41/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/41/77" İLE İLGİLİ HABERLER

 OKUL SPORLARI KÜÇÜK KIZ ERKEK HENTBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü t..
 Ünver: “Kadınlarımız Ülkemizin Gelişmesinde Dinamik Güç Oluşturuyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk kadınının özellikle son yıllarda yapılan bir dizi yasal düzenlemelerin de et..
Hacıbektaş, 2016 Kısa Öykü ve Şiir Yarışmaları Şartnameleri
53.ULUSAL 27. ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN ŞİİR YA..
Uçhisar Kültür ve Eğitim Merkezi, kadınlara yönelik eğitimlere start verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan tarafından Uçhisarlı bayanlarla kurulan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde..
Şehircilik Projesi Çalışması İçin Nevşehir’i Seçtiler.
44 öğrencinin katıldığı Şehircilik Projesi çalışması için bir süreden beri Nevşehir’de bulunan Gazi Üniversitesi Mimarlı..
20 Temmuz Okul Aile Birliği Üyeleri'nden, Başkan Ünver'e Ziyaret
20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında Okul Aile Birliği yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
Alparslan Orta Okulu Küçüklerde Nevşehir Badminton Birincisi Oldu.
Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen küçükler kız ve erkek Badminton il birinciliği müsabakaları sona erdi...
Gülşehir'in Alt Yapıdaki Temiz Su Sorunu Bitecek.
11.02.2016 tarihinde Gülşehir Belediyesi'nin kanalizasyon yapım bedelinin kredisi İller Bankası yönetim kurulunca onayla..
"Benim Yetim Kardeşim" Projesinde Kardelen Koleji Öğrencileri 4 Derece Aldı
Türkiye genelinde düzenlenen ve yetim çocuklara yardım ve dayanışma amacıyla oluşturulan "Benim Yetim Kardeşim" projesin..
NEÜ, Turizm Fakültesi Tarafından 3. Geleneksel İstihdam Fuarı Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘İstihdam Fuarı’nın 3’ün..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI