Bugun...

"ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/53/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/53/49" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamı..
AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatından Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret ..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. ..
Başkan Ünver:“ Kadınlar, Toplum Hayatında Faaliyetleri İle Daha Etkin Hale Geliyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermesinin ardından geçen süreçte elde edilen k..
AK Parti Gençlik Kolları Yöneticilerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
Uçhisarlı Hentbolcular kupalarını Başkan Karaaslan’a sundular.
Uçhisar Haydar Çankaya Ortaokulu öğrencileri ve okuldan mezun olmuş öğrenciler, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl M..
Başkan Parmaksız’dan Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör ör..
Başkan İbrahim Salaş’dan 1 Mart Muhasebeciler Günü Mesajı
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı..
T.D.V Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Salaş'a Ziyaret
Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Ticaret Borsası Başkanı Salaş' a Nezaket Ziyareti ..
Uçhisar Belediye Başkanlığı Taşeron İşçi Listesini Açıkladı.
01/01/2018 tarihli ve 3​0288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına D..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI