Bugun...

"ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/58/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/58/52" İLE İLGİLİ HABERLER

Ak Parti Yöneticileri 5.Yerel Yönetimler Sempazyumuna Katılacaklar.
AK Parti Nevşehir İl Yöneticileri, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 5. Yerel Yönetimler Semp..
KAPTİD’ten Gazi ve Şehit Polis Ailelerine Destek.
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği / KAPTİD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Yakup Dinler, Genel Sekreter Ca..
NEÜ Geleneksel Spor Şenlikleri Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8’incisi düzenlenen ‘Spor Şenlikle..
Gülşehir Belediye Spor: 10 - Kalaba İzci Spor: 0
Nevşehir 2.Amatör A Grubu mücadele veren Gülşehir Belediye spor ile Kalaba İzci spor Gülşehir merkez ilçe Stadı'nda saat..
Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Yıl Dönümü Gülşehir'de Kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Yılı Gülşehir'de düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde basın toplantısı düzenlendi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY tarafından Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ve Sağlık Müdür Yardımcısı ..
AK PARTİ İl Başkanı Tanrıver, Reğaip Kandilini Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj..
 Ünver:  “ Regaip Kandili Tüm İnananlar İçin  Hayırlara Vesile Olsun”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Regaib Kandili’nin tüm inananlar ..
Göreme’de temizlik kampanyası Gerçekleştirildi.
Göreme beldesinde düzenlenen temizlik kampanyasında vadilerde bulunan atıklar temizlendi.
AR-GE Reform Paketi... DUYURU
Nevşehir Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyonunda, AR-GE Reform Tanıtım Paketi Tanıtı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI