Bugun...

"ak-parti-eski-milletvekili-koyuncu-dan-rektor-bagli-ya-ziyaret/s/keywords/ak-parti-eski-milletvekili-koyuncu-dan-rektor-bagli-ya-ziyaret/63/s/keywords/ak-parti-eski-milletvekili-koyuncu-dan-rektor-bagli-ya-ziyaret/s/keywords/ak-parti-eski-milletvekili-koyuncu-dan-rektor-bagli-ya-ziyaret/63/7" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali İnci Sezer Becel ve Milletvekili Yücel Menekşe NEVÜ’de İncelemelerde Bulundu
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi..
Vali Becel, İl Özel İdaresini Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel kurum ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ziyaret ederek çalışm..
NEVÜ Rektör Yardımcılığına Prof. Dr. Çolakoğlu Atandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcılığı görevine, Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu atandı. ..
Özaltın’dan H. Avni İncekara Fen Lisesi’ne ziyaret
Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın TÜBİTAK tarafından Döner Kanat ve Sabit Kanat kategorilerinde düzenlene..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR;  “ASIRLAR GEÇSEDE 15 TEMMUZ GECESİ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIĞI DA HAİNLERİN İHANETİ DE UNUTULMAYACAK”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz gecesi, büyük Türk milletinin evlatları, söz konusu vata..
Ülkü Ocakları'ndan Vali'ye ziyaret
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki heyet geçtiğimiz gün Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan İ..
NGC’den Rektör Aktekin’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, NEVÜ Rektörü Semih Aktekin’i ziyaret etti.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Becel’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerini makamında kabul eden Vali Becel, “Yerel basın, yöneticiler için de büyük bi..
JAKEM Komutanı Altın’dan Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Nevşehir At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
Milletvekili Menekşe’den Rektör Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI