Bugun...

"ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/36/s/keywords/ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/36/33" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir, 1 Haziran - 5 Haziran Tarihleri Arasındaki 5 Günlük Hava Durumu.
Meteorolojiden son gelen bilgilere göre Gülşehir ilçesinde 1 Haziran - 5 Haziran Tarihlerinde 5 Gün Boyunca Hava durumu ..
 Gülşehir'de Ramazan Denetimleri Sıklaştırıldı.
Gülşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayında vatandaşın huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denet..
Gülşehir İlçesi Civelek Köyü Yağmur Sularına Esir Düştü
İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, İl Özel İdaresi Genel Sekreter İsmail CİHAN ve Gülşehir İl Genel Meclis Üyesi H..
Eğrikuyu Köyü'nden Dursun Can Vefat Etti
Gülşehir İlçesi esnaflarından Şiddet Can'ın Annesi Durmuş eşi Dursun Can vefat etti.
TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğine Hüsamettin Ellialtı Atandı.
Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliğine AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hüsamettin Ellialtı atan..
Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftçi, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Kırşehir’deki etkinliklere katıldıktan sonra Nevşehir’e gelen Gümrük ve Ticaret Ba..
Şampiyon Gülşehir Belediye Spor
Türkiye 2. Amatör Ligi A.Grup’ta zirve mücadelesi veren Gülşehir Belediyespor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan e..
ŞİİRLER ŞAİRLERLE BULUŞUYOR
Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile NEVŞİYAD( Nevşehir Şair ve Yazarlar Derneği) işbirliğiyle 26.05.2016 Perşe..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN 19 MAYIS MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türk Milleti'nin Kurtuluş mücadelesinin başladığı günün 19 Mayıs 1919 ..
Rektör Kılıç’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajında 19 Mayıs, dört bir taraf..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI