Bugun...

"ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/48/s/keywords/ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/s/keywords/ak-parti-gulsehir-adayi-fatih-ciftci-den-regaip-kandili-mesaji/48/45" İLE İLGİLİ HABERLER

Ak Parti Kadın Kolları’ndan; Kadınlar Gününde Karanfil Dağıtımı
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, Dünya kadınlar günü nedeniyle karanfil d..
Yücel MENEKŞE' den "Kadınlar Günü" Mesajı
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe ‘’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘’münasebetiyle kutlama m..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver,Kadınlar Gününü Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ..
İl Başkanı Tanrıver'den Mimarlar Odası'na Sert Tepki.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde 11 mahalleyi içine ala..
Tanrıver, “Nevşehirimizin ve Milletimizin Başı Sağolsun”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralana..
Yazar Aytekin Gülşehir’de Okumak Yazmak Ve Resim Üzerine Söyleşide Bulundu
Gazeteci Yazar ve Ressam Osman Aytekin Gülşehir Karavezir İlkokulunda öğrencilere okumak yazmak ve resim üzerine söyleşi..
Gülşehir TES İstişare Toplantısı Düzenledi
Türk Eğitim-Sen Gülşehir İlçe Temsilciliği, Gülşehir'de görev yapan üyelerimiz ile bir istişare toplantısı gerçekleştire..
Hac Kuraları Çekildi…
Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının ayla..
Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN Gülşehir'de İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir Valisi Sn. CEYLAN, Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent Köyünde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’n..
Gülşehir CHP İlçe Teşkilatı'ndan Gülşehir AKP İlçe Teşkilatına Sert Tepki.
Gülşehir AKP İlçe Başkanı Kürşat Koç ve AKP ilçe yönetim kurulu üyeleri'nin Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a hakaret et..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI