Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi/29/s/keywords/ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

Uğur'dan Gülşehir MHP'ye Açık Destek
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı, MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Uğur, MHP Gülşehir İlçe Teşkila..
Rektör Kılıç’tan Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Benli’ye Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan..
BEYAZ TV’de Yayınlanan 'CENNET KÖŞELER' Adlı Programda Nevşehir Tanıtılacak
Beyaz TV’de ilgiyle izlenen ‘Cennet Köşeler’ programında bu hafta sonunda Nevşehir tanıtılacak. Cennet Köşeler programın..
Gülşehir İlçe Kaymakamlığına, vekaleten BAYTOK,  görevlendirildi.
İçişleri Bakanlığınca Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Kaymakamlığına, vekaleten görevlendirilen. Muhammed Sait BAYTOK, 02...
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatı Yönetimi'nde Yer Alanların İsim Listesi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatına atanan yeni Başkan ve yönetim şu isimlerde..
Kadın Danışma Merkezi, Kadınların Yanında
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Danışma Merkezi, şiddete maruz kalan ve risk altında bulunan kadınlara ve çocukla..
MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına Atama Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı'nın aldığı bir karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatın..
MHP Gülşehir İlçe Teşkilatı Feshedildi. Ayrıntılar geldi...
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı aldığı karar ile Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatını feshet..
Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi Eğitimlerine 450 Kadın Katıldı
Kadınların el becerilerinin geliştirilmesinin yanında mesleki alanlarda istihdama dayalı olarak ev ekonomilerine katkıla..
Gülşehir'de Tüm Okul ve Kurumlar DYS Sistemine Geçiriliyor.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan düzenlediği bilgilendirme toplantısında DYS sistemin konusunu ele aldı...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI