Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi/3/images/genel/s/keywords/ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “sevgi, sabır ve fedakârlıkları hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek ..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Genel Meclisini ziyaret etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası oluşan yeni İl Genel Meclisini ziyaret eden Vali Aktaş, hayırlı olsun ziyaret..
Şehit Polis Memuru Furkan Demir Çocuk Trafik Eğitim Pistinde Karayolu Trafik Haftası açılış programı yapıldı.
Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü içerisinde bulunan Şehit Polis Memuru Furkan Demir Çocuk Trafik Eğitim Pistinde Ka..
Gülşehir'de Kaçakçılık Operasyonu
Gülşehir ilçesinde 5607 sayılı kaçakçılık ile mücadele kanunu kapsamında icra edilen faaliyette, bir şahsın evinde yapıl..
Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Ziyaret
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu B..
TOBB 75. GENEL KURULUNDA PARMAKSIZ’A ÇİFTE ÖDÜL
Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75’inci Genel Kurulu öncesi TOBB’da düzenlenen törende Nevşehir Ticaret..
Üniversite Yaptırma Ve Yaşatma Vakfı Genel Kurulu Yapıldı
Nevşehir Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Vakfının Olağan Genel Kurul Toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. ..
Ak Parti’den Başkan Süslü’ye Ziyaret
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Ataş ve AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı. ..
Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den ''1 Mayıs Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir mesaj yay..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI