Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi/3/images/genel/s/keywords/ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Nevşehir Barosu tarafından düzenlenen etkinliğe katıl..
Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe’den Kadınlar Günü Mesajı
Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ku..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nün başta Nevşehirli kadınlarımız olmak..
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Güçlü'den Anlamlı 8 Mart Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Güçlü 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle bir..
AK Parti İl Başkanı Yanar,  Regaip Kandilini Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj ..
Ak Parti Gülşehir Adayı Fatih Çiftçi'den Regaip Kandili Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi Regaip Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajla ..
Vali Aktaş'dan İl Genel Meclis Üyelerine Veda
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Genel Meclisinin Mart Ayı Toplantısı’na katılarak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak ola..
Çiftçi'den Gülşehir Belediye Spor'a Destek
Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, hafta sonu Gülşehir stadı'nda oynan Gülşehir Belediye Spor karşıla..
TÜGVA Nevşehir Teşkilat İçi Eğitim Programı Düzenledi..
TÜGVA Nevşehir yönetimi her birimin kendi alanında daha başarılı ve sistemli olabilmesi için,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı ..
28 ŞUBAT POSTMODERN DARBESİ, AK PARTİ BASIN AÇIKLAMASI İLE BİR KEZ DAHA KINANDI
28 Şubat 1997 tarihinde Milli İradeye karşı yapılan ve Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen Postmodern dar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI