Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Ülkemizin İstikrarın ve Kalkınmasının Teminatı Olacaktır.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemizin uzun vadede ihtiyacı ol..
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Avşar'dan  Seçmenlere Uyarı!
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili seçmen listele..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Ünver'e Teşekkür.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e,10-12 Şu..
AK Parti  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Anlatıyor.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, ilçe ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini parti teşkilat mensuplarına ..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Nevşehir'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının genişletilmiş Şubat ayı İl Danışma Mecli..
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Halk Oylaması Öncesi STK'lar İle Bir Araya Geldi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Nevşehir’de faaliyet gösteren dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Fatih Şahin Nevşehir’e geliyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin yarın Nevş..
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan halk oylaması ile ilgili çalışmalar..
Kadın Danışma Merkezi, Eğitim Çalışmalarını Sürdürüyor.
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, kuruluş hedefine uygun konumda kadınlara yönelik psikolojik destek, hukuksal ..
Kaymakam BAYTOK, Gülşehir Halk Kütüphanesinde  incelemelerde Bulundu.
Gülşehir Kaymakamı Muhammed Sait BAYTOK, Karavezir Seyit Mehmet Paşa tarafından 1777 yılında yaptırılan medrese binası ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI