Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi/5/s/keywords/ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 18 Ma..
Depremin Kadın Kahramanları Düzenlenen Panelde Konuştu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ‘8 Mart Dünya Kad..
NEVÜ-SBE Dergisi “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” Özel Sayısı Çıkarıyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) Dergisi, “Doğal ve Kültürel Miras Turizm..
Nevşehir İl Özel İdaresi Ekipleri Çalışmalarına Devam Ediyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipler; Sorumluluk alanlarında bulunan Nevşehir merke..
KÜN, Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı 1. Aşama Eğitimi vermek için Van’daydı
Türkiye’de GSTC eğitimleri vermeye yetkili tek kuruluş olan, sürdürülebilirliğe verdiği önemle turizm sektörünün sürdürü..
Vali Becel’den NEVÜ Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu’na Ziyaret
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktek..
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE KREDİ KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI
Nevşehir’de toplu taşıma için özel halk otobüslerini kullanacak olan vatandaşlar, ödemelerini NEVKART’ın yanı sıra temas..
Gülşehir Jandarmasından Kaçak Ürün Operasyonu
Gülşehir İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerinin Özbekistan uyruklu şahıslar üzerinde yaptığı aramada 5BİN,50 paket elektr..
Gülşehir'de Uyuşturucu Operasyonu
Gülşehir ilçesinde 5 kişiye ait 6 adreste yapılan aramada çeşitli miktarlarda uyuşturucu ile bu kişilere ait Tüfek ve ta..
NEVÜ Aşçılık Programı Öğrencileri Doğal Yeraltı Soğuk Hava Depolarını İnceledi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USETMYO) öğrencilerine yö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI