Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi/70/s/keywords/ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir, 27 Şubat - 2 Mart 2016 Tarihleri arasında 5 günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 27 şubat-2 Mart 2016 Tarihleri arasınd..
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları  Hocalı Katliamını Kınadı
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Teşkilatı, 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasa..
Kardelen Eğitim Kurumları "Ödüllü Seviye Tespit Sınavı" Başvuruları Başladı.
Nevşehir'in lider okulu Kardelen Eğitim Kurumları 5 - 6 Mart tarihleri arasından il genelinde yapılacak Seviye Tespit S..
Gülşehir'de ''Hava Kalitesi Eğitimi'' Semineri Düzenlendi.
Hava kirliliğinin çevre ve insan sağlığı üzerindeki zararlı etkilerini önlemek ve azaltmak amacıyla Nevşehir Çevre ve Şe..
ŞİMŞEK, Gülşehir  İmam Hatip Ortaokulu Binasında İncelemelerde Bulundu.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman ŞİMŞEK Yapımı Devam Etmekte Olan Gülşehir İmam Hatip Ortaokulu Binasında inceleme..
Kapalı Pazar Yerinde Sona Gelindi..
Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek kapalı pazar yeri ..
KADIN DANIŞMA MERKEZİ EĞİTİM SEMİNERLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, psikolojik destek, hukuksal destek ve sosyal danışmanlık desteğinin yanı sıra..
ÖĞRETMENLERE EBA KULLANIM SEMİNERİ VERİLDİ
Okul öğretmenlerine EBA kullanımı ve ipuçları ile ilgili seminer Eba İçerik Uzmanı Şİrin DEMİRCAN tarafından 17/02/2016 ..
AHİLER KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI TANITIM TOPLANTISI NTSO’DA YAPILDI
Ahiler Kalkınma Ajansı’nın 02.02.2016 tarihi itibariyle kamuoyuna ilan etmiş olduğu 2016 yılı KOBİ Geliştirme Mali Deste..
Gülşehir'de İş Yeri Mühürlendi.
Gülşehir ilçesi Karavezir mahallesi'nde bulunan İş Yeri Mühürlendi.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI