Bugun...

"ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi/76/iletisim/images/genel/s/keywords/ak-parti-gulsehir-kadin-kollarindan-kadinlara-ozel-8-mart-programi" İLE İLGİLİ HABERLER

TOBB 75. GENEL KURULUNDA PARMAKSIZ’A ÇİFTE ÖDÜL
Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75’inci Genel Kurulu öncesi TOBB’da düzenlenen törende Nevşehir Ticaret..
Üniversite Yaptırma Ve Yaşatma Vakfı Genel Kurulu Yapıldı
Nevşehir Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Vakfının Olağan Genel Kurul Toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. ..
Ak Parti’den Başkan Süslü’ye Ziyaret
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Ataş ve AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı. ..
Ak Parti İlçe Başkanı Çiftçi'den ''1 Mayıs Mesajı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle bir mesaj yay..
Başkan Çiftçi, AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampına Katıldı.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında A..
GTİ AŞ GENEL KURULU HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Genel Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıkl..
Gülşehir'de Yapılan Ev Aramasında; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geçirildi
Gülşehir İlçesi, Erol Ünlüsoy Mahallesinde bulunan bir evde yapılan aramada; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geç..
JANDARMA GENEL KOMUTANINDAN ZİYARET
Nevşehir’deki birliği ziyaret ve denetlemek amacıyla İlimize teşrif eden, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ..
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun, Nevşehir Valisi İlha..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI