Bugun...

"ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/reklam/s/keywords/ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/reklam/44" İLE İLGİLİ HABERLER

Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı ACER'den Taziye Mesajı.
Peribacası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Şerafettin ACER, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı hainlerle girdiğ..
Başkan Ekici; Şehidimize ALLAH´tan Rahmet Diliyorum.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Mardin´in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yön..
Gülmez’den 'Avukatlar Günü' açıklaması
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada; savunma makamının ki..
İl Başkanı Kaya'dan, Başbuğ Türkeş'in Vefatı'nın 19. Yılı Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatı'nın 19. yılı münasebeti ile ..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Meslektaşlarının Avukatalar Gününü Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, avukatların adil yargılanmanın temini için vazgeçilemez bir vazife ..
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Nevşehir Akparti'yi Ziyaret Etti.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan 3 tesisin temel atma t..
Gülmez, Nevşehir ve Çevre İllerle İlgili Rapor Hazırlayacak
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir ve çevre illerin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bir rapor h..
Mart Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi OdasıMart ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Seyit İNCE’nin başkanlığında Nevşehir Ticaret ..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşmesi Sevinci.
Nevşehir Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI