Bugun...

"ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/rss/s/keywords/ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/rss/14" İLE İLGİLİ HABERLER

Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulunda İyilik Öyküleri
Gazeteci Yazar Osman Aytekin Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulunun 3-A sınıfının konuğuydu. Sınıf öğrencileri yazarı..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Nevşehir'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının genişletilmiş Şubat ayı İl Danışma Mecli..
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Halk Oylaması Öncesi STK'lar İle Bir Araya Geldi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Nevşehir’de faaliyet gösteren dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Fatih Şahin Nevşehir’e geliyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin yarın Nevş..
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi.
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan halk oylaması ile ilgili çalışmalar..
SADED Başkanı Andı, Başkan Ünver’i Ziyaret Etti.
Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı, Nevşehir Belediye Başka..
Bursa Nevşehirliler Dernek Başkanı Yıldırım, Ünver’i ziyaret etti.
Bursa Nevşehirliler Dernek Başkanı Oğuz Yıldırım, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. ..
Birlik Başkanı Ördü Müjdeli Haberi Verdi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ; "Kosgeb sıfır faizli 50 bin TL üst limitli krediye ge..
Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şen’den Rektör Kılıç'a Ziyaret
Merkezi İstanbul’da bulunan Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Mustafa Şen, beraberindeki heyet ile birlikte Nevşehir Hac..
Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Başkan Karaaslan’ı ziyaret etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve beraberindeki teşkilat yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Baş..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI