Bugun...

"ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/rss/s/keywords/ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/rss/16" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE'den Terör Mesajı
Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE son günlerde yaşanan hain terör saldırılarına yönel..
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Cemiyet Başkanlarından Rektör Kılıç’a Ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN TAZİYE MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye’yi bölmek ve parçalamak ist..
 BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER: “İSİMLER,ANCAK  ESERLERİYLE NESİLLER BOYU YAŞAR”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplum hayatında hangi meslek grubundan olursa olsun insanların ortaya koydukları..
ÜNVER: “ NEVŞEHİR’İN ZENGİN TARİHİNİ DÜNYA TURİZMİNE  KAZANDIRACAĞIZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçen yıl içerisinde temizleme çalışmalarına başlanılan dünyanın en büyük yeraltı..
AK PARTİ’DE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AK Parti Nevşehir İlçe Başkanlıkları, İlçe Danışma Meclisi Toplantılarını gerçekleştirdi.
Nevşehir AK Parti’de Online Üyelik Dönemi
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından “online üyelik” sistemi devreye konuldu. AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, Hed..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI NEVŞEHİR BASINININ ÖNEMLİ SİMALARINDAN İLKTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle vefa örneği gösteren AK Parti Gençlik Kolları Başkan ve yönetim üyeleri, bir ..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, gazetecilerin toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde, demo..
Sinema Sanatçılarından Belediye Başkanı Yıldız'a Ziyaret
Tiyatro, Sinema ve Dizi sanatçıları Lale Başar, Kemal Başar, Hakkı Ergök ve Fatma Elif Ergök gezmek için geldikleri Ürgü..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI