Bugun...

"ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/s/keywords/ak-parti-il-baskani-yanar-asirlar-gecsede-15-temmuz-gecesi-milletimizin-kahramanligi-da-hainlerin-ihaneti-de-unutulmayacak/20/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’DEN AVRUPA 3. GÜNEŞ’E ÖDÜL
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da Dünya Boks Birliği(AIBA) tarafından düzenlenen A..
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak
Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain d..
Asım'ın Neslinden 15 Temmuz Hatim Organizasyonu
Asım’ın Nesli Sosyal Medya Platformu tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘Hatim Organizasyonu’ sosyal medyada ..
AK PARTİ NEVŞEHİR TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı geleneksel bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, NEVŞEHİR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER: “BAYRAMLAR, SEVGİ, DOSTLUK VE SEVİNÇ GÜNLERİMİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mu..
KADİR GECESİNDE NEVŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ ŞERBET DAĞITTI
Nevşehir Belediyesi personeli tarafından , mübarek Kadir Gecesi nedeniyle Kurşunlu Camiinde , vatandaşlara özel olarak h..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Bin Aydan Daha Kıymetli Olan Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Yararlanalım”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her yönü ile sapkınlığa düşen insanlığa, Alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafın..
Milletvekili AÇIKGÖZ'den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımla..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI