Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/1/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/1/17" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Açıkgöz'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Ça..
Çanakkale Savaşları ve Mustafa Kemal Atatürk
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez “Atatürk’e inanmanın ve güvenmenin ulusumuz için en büyük ödülü, bağımsız yurt topr..
Ünver, Çanakkale Zaferi Milletimizin Dünya Tarihine Altın Harflerle Yazdığı Destanın Adıdır.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, tarih sahnesinde farklı bir milletin egemenliği altında yaşamamış büyük Türk Mi..
AK Parti 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekili; Feralan, 3 Şehrin Koordinatör'ü Oldu.
AK Parti’de 23. ve 24. Dönem Nevşehir Milletvekilliği yapan Ahmet Erdal Feralan, AK Parti Genel merkezi tarafından 3 şeh..
Uğur, Üniversitemize Kimse Yara Veremez!
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, 2016 yılında Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'ne ayrılan bütçe ..
AK Parti İl Koordinatörü Arıkan’dan Nevşehir’e Tam Not
AK Parti Nevşehir İl Koordinatörü ve Kahramanmaraş eski Milletvekili Fatih Arıkan, Nevşehir İl teşkilatını ziyaret etti...
Sığırlar'ın Nodüler Ekzantemi ( LSD-ÇİÇEK) Aşılama Programı Başladı.
Nevşehir merkez ve ilçelerin de 14 Mart-2 Mayıs tarihleri arasında SIĞIRLARDA NODÜLER EKZANTEMİ Aşılama Programı (Sığır..
NTSO Başkanı Parmaksız; Ankara Patlaması, Nedeniyle Taziye Mesajı Yayınladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız; Ankara Kızılay da meydana gelen patlamada..
Nevşehir Milletvekilleri'nden Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir..
 İl Başkanı KAYA; Taziye Mesajı Yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan KAYA; Ankara'da terör saldırısın'da hayatını kaybedenlere Allah'ta..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI