Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/16/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/16/19" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, NEVŞEHİR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli ..
Ramazan Bayramı Asayiş Tedbirleri belirlendi
24-27 Haziran 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı boyunca ülke geneli polis sorumluluk bölgesinde ge..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER: “BAYRAMLAR, SEVGİ, DOSTLUK VE SEVİNÇ GÜNLERİMİZ”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun sevinç ve mu..
NEVŞEHİR’DE RAMAZAN BEREKETİ
Onbir ayın sultanı Ramazan’a veda etmenin hüznünü yaşarken, Bayrama kavuşmanın heyecanını hissettiğimiz bu günlerde Müba..
GİZLİGİDER KONTV’DE ‘RAMAZAN AKŞAMLARI’ PROGRAMINA KATILDI
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Kontv’de yayınlanan ‘Keçiören Ramazan Akşamları’ programının konuğu o..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “Bin Aydan Daha Kıymetli Olan Kadir Gecesinin Feyz Ve Bereketinden Yararlanalım”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, her yönü ile sapkınlığa düşen insanlığa, Alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz tarafın..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
''Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları'' 'Ramazan Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı nedeniyle ev ziyaretleri..
NGC Başkanı Ekici’den Artunay’a taziye ziyareti
NGC Başkanı Ekici, Emniyet Müdürü Artunay’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Belediye Başkanı Ünver Ve Milletvekilleri Kardeşlik İftarında Yetimlerle Buluştu
Nevşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının 15. günü dolayısıyla yetimlere yönelik olarak Kardeşlik İftarı düzenlendi...
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI