Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/4/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/4/43" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti Gençlik Kolları Yöneticilerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
HAK-İŞ Konfederasyonu İl Başkanı Mutlu’dan Ünver’e Nezaket Ziyareti.
HAK-İŞ Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Fatih Mutlu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek,..
Ürgüp ve Derinkuyu İlçe ve Köylerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor.
Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ayvalı Köyü ile Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyleri arasındaki 5 km’lik yolun 1,5 ..
AGD’den Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ekici’ye ziyaret
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram..
Kadın Kolları Başkanı Bilgiç, 28 Şubat'ı Unutmadık Unutturmayacağız.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Türkiye darbeler tarihinin en utanç verici zaman ..
 İl Başkanı Yanar; Darbeleri Şiddet ve Nefretle Kınadı.
Adalet ve Klkınma Partisi Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 28 Şubat 1997 tarihinde Türkiye post modern bir darbey..
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, Hatay'da İnceleme ve Denetlemelerde Bulundu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar GÜLER ve Hava Kuvvetleri..
Türk Eğitim-Sen’in Yeni Genel Başkanı Talip Geylan Oldu.
24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türk Eğitim-Sen 6. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda Talip Geylan 225..
Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odasından Belediye Başkanı Ünver'e Nezaket Ziyareti
Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir B..
Milletvekili GİZLİGİDER Hafta Sonu Kozaklı İlçe Ziyaretiyle Devam Etti.
Ak Parti Kozaklı İlçe Teşkilatı ile buluşan GİZLİGİDER, esnafımızla ve muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizde ve kö..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI