Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/4/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/4/43" İLE İLGİLİ HABERLER

ÇİN HEYETİNDEN VALİ CEYLAN'A ZİYARET
2015 yılında gerçekleştirilen G20 Zirvesi'nin ardından Çin ile Türkiye arasındaki işbirliğinin artırılmasına yönelik ç..
NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN TAZİYE MESAJI
Hakkari’nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Nevşehir Gazeteci..
Kardelen Eğitim Kurumlarında Hıdırellez Bayramı Çoşkuyla Kutlandı
Kardelen Eğitim Kurumları, bir dizi etkinlikle Hıdırellez Bayramı’nı okul bahçesinde öğrencileriyle birlikte doyasıya ku..
KÜÇÜK OTELLER DERNEĞİ’NDEN KAPTİD’E ZİYARET
Türkiye’nin bir çok bölgesinden küçük otellerin üye olduğu Küçük Oteller Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik’i..
NEVŞEHİR İLİ MERKEZ İLÇE İLAVE VE REVİZYON İMAR PLANI ASKIYA ÇIKARTILDI
Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplan..
AÇIKGÖZ’ den Spor Toto Teşkilat Başkanına Ziyaret
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Kavak Belediye Başkanı Celal Yİ..
EKİCİ´den Nevşehir´de Çıkan Silahlı Çatışma Sonrası  Oturduğu Yerden Haber Yapanlara Ağır Eleştiri.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, bugün polis ve uyuşturucu kaçakçıları arasında yaşanan silahlı çatış..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver ; “Bizim İçin Her Gün Anneler Günü”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 8 Mayıs Anneler Günü nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.
AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Anneler Gününü Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Annelerin hoşgörünün, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını..
Milletvekili Gizligider, Kozaklı Hükümet Konağı Hayırlı Olsun.
Ak Parti Nevşehir milletvekili Av. Ebubekir Gizligider; Ak Parti Nevşehir milletvekilleri olarak 2015 yılında söz verdiğ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI