Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/54/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-baskani-avsar-ramazan-bayramini-kutladi/54/28" İLE İLGİLİ HABERLER

Eğrikuyu Köyü 30 Günlük Ramazan İftarı, Bayram Sabahı İkramı ile Son Buldu.
Gülşehir İlçesine bağlı Eğrikuyu köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen ve 30 gün süren Ramazan iftar yemeği Bayram ..
RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİN BU AKŞAMKİ KONUKLARI USTA YAZAR VEHBİ VAKKASOĞLU VE GRUP DERGAH
Eğitimci – Yazar Vehbi Vakkasoğlu bu akşam söyleşi etkinliğinde okurlarıyla buluşacak. Vakkasoğlu’nun söyleşisi öncesind..
Ürgüp Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Bu Hafta
Ürgüp Belediyesi her gün kurulan ramazan sofrasının yanı sıra Cuma ve Cumartesi günleri de etkinliklerde Türkiye’nin önd..
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyl..
Birlik Başkanı Pınarbaşı'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Basın Açıklaması
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı 18 Mart Çanakkale Zaferi anma günü nedeniyler bası..
GÜLŞEHİR İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNE KADIN ELİ DEĞECEK
İl'imizde kadın yöneticilerinin sayısı artmaya devam ediyor.
AK Parti'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ziyareti
AK Parti Gülşehir İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Kantarcı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan Gülşehir'de yayı..
Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 10 Oc..
Bakkallar Odası Başkan adayı Ulu’dan NGC Başkanı Ekici’ye ziyaret
Bakkallar ve Bayiler Odası başkan adayı Ahmet Ulu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gaz..
TES ŞUBE BAŞKANI URGENÇ; ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİN KALBİNDE LİDER OLDU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83.Ölüm yıldönümünde hayatı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI