Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/reklam/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/reklam/13" İLE İLGİLİ HABERLER

Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Anlamlı Etkinliklerine Devam Ediyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Kadın Kolları ilçe teşkilatı 8 Mart Kadınlar günü dolayısı ile bir dizi ziyaretlerde..
Yargıtay Heyeti Kapadokya Bölgesini Gezdi.
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Yargıta..
AK Parti İl Başkanı Yanar, ''Kadınlar, Bizim Topraklarımızda Hem Toplumun Hem Ailenin Temelidir''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Gerek kurtuluş mücadelesinde, gerekse Cumhuriyetimizin kuruluşunda en ..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamı..
AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatından Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret ..
AK Parti Gençlik Kolları Yöneticilerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
Mali Müşavirler Odası Yönetimi'nden Ünver'e Ziyaret.
Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ,kutlanmakta olan Muhasebeciler Günü ve Muh..
Ürgüp ve Derinkuyu İlçe ve Köylerinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor.
Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ayvalı Köyü ile Derinkuyu ilçesine bağlı Güneyce köyleri arasındaki 5 km’lik yolun 1,5 ..
Kadın Kolları Başkanı Bilgiç, 28 Şubat'ı Unutmadık Unutturmayacağız.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Türkiye darbeler tarihinin en utanç verici zaman ..
Uçhisar Belediye Başkanlığı Taşeron İşçi Listesini Açıkladı.
01/01/2018 tarihli ve 3​0288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına D..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI