Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/23/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/23/41" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI NEVŞEHİR BASINININ ÖNEMLİ SİMALARINDAN İLKTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle vefa örneği gösteren AK Parti Gençlik Kolları Başkan ve yönetim üyeleri, bir ..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, gazetecilerin toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde, demo..
Kadın Çalışmaları Ve Eğitim Merkezi Eğitimlerine 576 Kadın Katıldı
Kadınların el becerilerinin geliştirilmesinin yanında mesleki alanlarda istihdama dayalı olarak ev ekonomilerine katkıl..
Nevşehir'de 3 İlçe Hariç Okullar Tatil Edildi.
Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; Nevşehir Merkez ve bazı ilçelerde okullar 1 Gün süre ile tatil edildi...
NEVBİAD HEYETİ PARMAKSIZ’I ZİYARET ETTİ
Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği (NEVBİAD) Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve beraberinde heye..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MEKKE’NİN FETHİ VE MİLADİ 2016 YILI MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Tanrıver, Mekke'nin fethini kutladı ve miladi 2016 yılının hayırlara vesile olması temennis..
Kadın Basketbol Takımı İlk Yarıyı 2. Olarak Tamamladı
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligde mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Ba..
 KADIN DANIŞMA MERKEZİ,  EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir’de şiddete maruz kalan ve risk altında bulunan kadınlara ve çocuklara hukuksal, psikolojik, terapi ve sosyal ..
GÜLŞEHİR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE "İHTİDA" TÖRENİ
Gülşehir İlçe Müftülüğüne başvuruda bulunan Hollanda vatandaşı Adriana Maria Eijeriks Hristiyan dinine mensup iken Müslü..
AK Parti Nevşehir Milletvekili AÇIKGÖZ'den Mevlit Kandili Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ Mevlit Kandili münasebeti ile bir ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI