Bugun...

"ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/s/keywords/ak-parti-merkez-ilce-yonetimi-ve-kadin-kollari-baskanligi-heyeti/26/reklam" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör BAĞLI ve Üniversite Yönetimi Nevşehir Milletvekilleri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI; Nevşehir Milletvekilleri ve AK Parti Nevşehir İl ..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’İN KADİR GECESİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramaz..
''Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları'' 'Ramazan Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı nedeniyle ev ziyaretleri..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER GENÇLİK BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver; “Gençlerimiz, 19 Mayıs’ta Samsun’da başlayan bağımsızlık mücadelesi ru..
KADIN DANIŞMA MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE ‘TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTSİLİĞİ ve ŞİDDET ‘KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) bünyesinde görevlendirilen Eşitli..
Milletvekili Gizligider ve beraberindeki Nevşehir heyeti'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ziyaret.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider beraberindeki Nevşehir heyeti ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınd..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, BERAT KANDİLİNİ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Berat Kandili’nin 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının da habercisi olduğunu..
Başbakan Yardımcısı KURTULMUŞ'tan AK Parti Nevşehir Milletvekili AÇIKGÖZ' e Teşekkür Plaketi
Başbakan Yardımcısı Sayın Numan KURTULMUŞ' tan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sn Mustafa AÇI..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, “23 NİSAN BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN DEMOKRASİYE GEÇİŞ GÜNÜDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm İslam Aleminin ve Nevşehirli vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI