Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/194/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/194/16" İLE İLGİLİ HABERLER

ENERJİ BAKANI DÖNMEZ NEVŞEHİR’DE
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez akşam saatlerinde Nevşehir’e geldi. Bakan Dönmez’i karşılayan Nevşehir Bele..
Gülşehir Turizm de Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor
Belediye başkanı Fatih Çiftci, göreve geldiği günden itibaren önemli adımlar attığı turizm konusunda tanıtım ve altyapı ..
Başkan Urgenç Master eğitimi yaptı
Nevşehir’in başarılı sendika başkanları arasında yerini alan ve eğitim camiasında bir hayli sevilen isim Tayfur Urgenç, ..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI, MUSTAFA PARMAKSIZ CADDESİNDE
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mustafa Parmaksız Caddesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve altyapı çalışmalar..
BAŞKAN ARI’NIN HAFTA SONU MESAİSİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu mesaisinde gündüz belediye çalışma alanlarında inceleme ve denetlemelerd..
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Müze Ziyaretinde Başkan Eren Hazır Bulundu
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Göreme açık hava Müzesinde incelemerd..
DÜNYACA ÜNLÜ ŞEHİR İÇİ TURİSTİK TURLAR YAPAN BİG BUS ARTIK NEVŞEHİR’DE
Dünyanın ünlü turizm kentlerinde turistlerin üstü açık otobüslerle şehir turu yapmalarına olanak sağlayan Big Bus, Nevşe..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ VOLEYBOL’DA TRANSFERE HIZLI BAŞLADI
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig’inde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü transfere hızlı ba..
BAŞKAN ARI ODA BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (NESOB) tarafından düzenle..
Başkan Eren’den 15 Temmuz mesajı
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI