Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/20/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor/20/46" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN ARI’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan ..
"4 Şubat 2021" Nevşehir İl geneli Koronavirüs Günlük Vaka Sayısı.
Nevşehir İl geneli Koronavirüs günlük vaka tablosu: Hergün bu sayfada...
Gülşehir'de Durmak Yok, Yola Devam
Gülşehir'de Şehrin tüm noktalarında ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet mahallesi zafer sokak yol onarım ça..
Nevşehir Valisi BECEL Nevşehir Esnaf Odaları Birliğini Ziyaret Etti
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı'yı ziyaret etti...
Belediye Başkanı Arı, ''Gönül Belediyeciliğinde Hizmet ve Hürmetle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, düzenlediği değerlendirme toplantısı ile Nevşehir Belediyesi tarafından 2020 yılınd..
Başkan Çiftçi; Gülşehir'de, Kızılırmak Kenarı Rekreasyon Projesi Hayata Geçiyor.
Kızılırmak Rekreasyon ve ıslah projesini hayata geçirmek isteyen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, yeni projemiz i..
BELEDİYE BAŞKANI ARI VATANDAŞLARIN ELEŞTİRİLERİNİ DİNLEYECEK
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 31 Aralık Perşembe günü ilki gerçekleştirilecek olan Eleştiri Meclisi’nde vatandaşl..
BAŞKAN İBAŞ YILIN SON NİKAHINI KIYDI
Avanos’ta bu yılın son nikâhı Caner ŞAHİN ile Sultan KAYA çiftine kıyıldı.
NEVŞEHİR ‘2021 AVRUPA SPOR KENTİ’ İLAN EDİLDİ
Nevşehir Belediyesi’nin Avrupa Başkentleri ve Spor Şehirleri Federasyonu’na (ACES Europe) yaptığı adaylık başvurusu sonu..
Başkan Çiftçi, İşçisin Yüzünü Yine Güldürdü.
Gülşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde %16 oranında zam taraflarca imza alt..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI