Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/159/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/159/47" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti İl Başkanı Yanar;  ''Çanakkale Başka Bir Gücün Boyunduruğunda Yaşamayı Asla Kabul Etmiyoruz Diyebilen Büyük Bir Ruhun Dışa Vuruşudur''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin büyük Türk Milletinin, bu vatanı tarih sah..
Başkan Ünver : “Çanakkale Zaferi, Şanlı Tarihimize Altın Harflerle Yazılmış Bir Destanın Adıdır”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, büyük Türk Milleti’nin zafer ile taçlandırdığı en büyük zaferlerden biri olan Ça..
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Anlamlı Etkinliklerine Devam Ediyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Kadın Kolları ilçe teşkilatı 8 Mart Kadınlar günü dolayısı ile bir dizi ziyaretlerde..
Yargıtay Heyetinden Nevşehir Valiliğine Ziyaret
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Nevşehi..
Başkan Yıldız'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir'de Düzenlenen Törenle Kutlandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile..
Nevşehir'de Tarım Sigortaları Anlatıldı.
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve TARSİM Konya Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Nevşehir Gıda Tarım ve Hay..
AK Parti İl Başkanı Yanar, ''Kadınlar, Bizim Topraklarımızda Hem Toplumun Hem Ailenin Temelidir''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Gerek kurtuluş mücadelesinde, gerekse Cumhuriyetimizin kuruluşunda en ..
Başkan Cingil'den Kadınlar Günü Mesajı
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
“Kent muhabirliği” eğitimleri devam ediyor
Ahiler Kalkınma Ajansının (AHİKA) desteğiyle, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından, "Kent muhabirliği uygulama..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI