Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/46/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-ari-secim-calismalarina-hiz-kesmeden-devam-ediyor/46/117" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Baro Yönetiminden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir Barosu Başkanı Avukat Necmi Öncül, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ ÇÖP KONUSUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM KAZANDIRIYOR
Nevşehir Belediyesi çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri ile önemli gelişm..
Esentepe Muhtar Adayı İbrahim Uysal çalışmalarını sürdürüyor
Nevşehir merkez Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Fib Haber imtiyaz sahibi Gazeteci İbrahim Uysal seçim çalışmalarını sürd..
PARMAKSIZ ANKARA’DA TEMASLARINA DEVAM EDİYOR
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Ankara’da tem..
Kürk, Seçim Bürosundaki Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisinden Gülşehir Belediye adayı gösterilen Şengezer Kürk seçim ofisindeki çalışmalarına başlayar..
Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Binalarını Ziyaret Etti
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, hizmet birimlerinde görev yapa..
Nevşehir'de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla tüm Türkiyede olduğu gibi bugün saat 09:30 da ilimizde, bağım..
CTHABER TV, Gülşehir'de Seçimin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor
Nevşehir'de Gazeteci Can Taşkın tarafından kurularak yayın hayatına başlayan CT HABER TV seçimin nabzını halka ulaştırma..
Nevşehir Belediyesi Ekipleri Yol Bakım ve Tamir Çalışmalarına Devam Ediyor
Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehrin farklı merkezlerindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...
Başkan Seçen, Başkan Adayı Arı, ile Seçim Ziyaretlerine Katıldı
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte Nevşehir Devlet H..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI