Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/107/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/107/138" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Belediyesi Ekipleri Yol Bakım ve Tamir Çalışmalarına Devam Ediyor
Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehrin farklı merkezlerindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...
Başkan Seçen, Başkan Adayı Arı, ile Seçim Ziyaretlerine Katıldı
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte Nevşehir Devlet H..
MHP İl Başkanı Kaya, Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu.
Kapadokya Üniversitesinde ‘Kapadokya ve Koruma’ Konuşuldu
Kapadokya’nın korunması amacıyla yaptığı titiz ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Restoratör Mimar Aslı Özbay, Kapadokya..
Nevşehir Belediyesi Sera Bitkileri Yetiştiriyor
Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oluşturulan sera alanlarında şehrin farklı merkezlerindeki yeş..
Rasim Arı : 'Bu Şehrin Emin-i olacağız'
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 15 Temmuz Mahallesindeki Kocaçay seçim ofisindeki toplantısı adeta mi..
Rasim Arı,' Nevşehir'de En Büyük Projemiz Aidiyet Duygusu Oluşturmak'
31 Mart Yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, esnaf ve vatan..
Fen Bilgisi Öğretmen Adayı Öğrenciler Eğitimlerini Tamamladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de "Fen Öğretiminde Alana Özgü Yöntem-Materyal Uyumu ve Entegrasyonu" konu..
MHP NEVŞEHİR İL BAŞKANLIĞINDAN DUYURU
Bugün bir takım haber sitelerinde MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayının adaylıktan çekileceği gibi bir takım haberler ye..
Başkan Adayı Çiftçi'den Başkan Arısoy'a 1 TL ve GES Tepkisi
Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, seçim bürosunda yaptığı konuşmada; 5 yıl boyunca neredeydin.''dedi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI