Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/107/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/107/155" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir İl Merkezinde Aranan Bir Şahıs Yakalanarak Tutuklandı
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada; ..
Nevşehir ve Gülşehir: “Kasten Öldürme” ve “Silahla Tehdit” Suçundan Aranan Kişiler Yakalandı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) Nevşehir ve Gülşehir: “Kasten Öldürme” ve “Silahla ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 29 EKİM MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir ..
TGF'de Karaca yeniden Başkan
Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Genel Kurulu Antalya’nın Alanya ilçes..
BAŞKAN PARMAKSIZ’IN ‘21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı mesajında;“Demokratik bir ülkenin ..
Nevşehir Jandarmasından Uyuşturucu Operasyonu
Nevşehir Jandarması uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında; ev ve eklentisinde yapılan aramada; (28,17) gra..
PÜSİAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Güney ve Yönetim Kurulu Ü..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Başsavcı Çınar’a ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar’ı ziyaret etti.
AVANOS ESNAF ODASI'NDAN BAŞKAN PINARBAŞI'YA PLAKET
Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(NEVESOB) Başkanı Meh..
Başkan İbaş’dan Zafer Bayramı Mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı’nın 99.yılında bir ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI