Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/150/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/150/147" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir'de bayram öncesi yapılan trafik denetimlerine devam ediliyor.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanlığının talimatı ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü trafik ..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Ramazan Bayramı mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi; İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, ulusumu..
MEB PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ AYDOĞDU, BAŞKAN ARI’YI ZİYARET ETTİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ramazan ayının son sahurunda Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürü Ham..
AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ DEVAM EDİYOR
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı'nda geleneksel olarak yapılan Bayramlaşma töreni bu yılda gerçekleştirilecek.Ramazan Bayr..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlad..
Göreme Belediye Başkanı Eren’den Kadir Gecesi mesajı
Göreme Belediye Başkan'ı Ömer Eren, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
BELEDİYE BAŞKANI ARI, ÖĞRENCİLERLE SAHUR YAPTI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Haluk Nur Baki Yurdu ve Recep Tayyip Er..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, KADİR GECİSİNİ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, tüm İslam âleminin ve Nevşehirli vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutl..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN KADİR GECESİ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı...
BELEDİYE BAŞKANI ARI, KIRMIZI BEYAZLI FUTBOLCULARDAN SÖZ ALDI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor-Ergene Velimeşe Spor müsabakası öncesinde futbolculara moral ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI