Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/19/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/19/147" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Türker, gençler ile bire bir ilgileniyor
Nevşehir’in en aktif teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, katıldığı seçim gezilerinde g..
Rasim Arı, Meteris Seçim Bürosu Açılışına Davetlisiniz!
AK Parti İstanbul Milletvekili Avrupa Demokratlar Birliği Eski Başkanı AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Zafer Sı..
Nevşehir Baro Yönetiminden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir Barosu Başkanı Avukat Necmi Öncül, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ ÇÖP KONUSUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM KAZANDIRIYOR
Nevşehir Belediyesi çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında yeraltı ve yerüstü çöp konteynerleri ile önemli gelişm..
Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği faaliyete geçti.
Yıllardır halk arasında kurulması istenen ve ancak birilerinin kurmasının beklendiği turizm derneği Gülşehir Turizm ve D..
Rasim Arı; 'Biz halkımıza onlarda bize güveniyor'
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; "Nevşehirli hemşehrilerimle sıcak ve samimi buluşmalar gerçekleştirer..
Rasim Arı, Nevşehirli vatandaşlara fidan dağıttı
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, vatandaşlara çam fidanı ve çikolata dağıttı.
Esentepe Muhtar Adayı İbrahim Uysal çalışmalarını sürdürüyor
Nevşehir merkez Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Fib Haber imtiyaz sahibi Gazeteci İbrahim Uysal seçim çalışmalarını sürd..
Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Binalarını Ziyaret Etti
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, hizmet birimlerinde görev yapa..
Nevşehir'de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla tüm Türkiyede olduğu gibi bugün saat 09:30 da ilimizde, bağım..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI