Bugun...

"ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/61/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/s/keywords/ak-parti-nevsehir-belediye-baskan-adayi-rasim-ari-hayvan-haklari-koruma-taahhutnamesi-imzaladi/61/49" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye Başkanı Çiftçi, Çalışmaları Denetledi
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, sahadaki Belediye ekiplerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. ..
19 GÜNDE 1919 KİLOMETRE PEDAL ÇEVİRECEK BİSİKLETÇİLER NEVŞEHİR’DE
"100. Yılda İlk Adım'dan Kurtuluş'a Ata'nın İzinde 19 Günde 1919 Kilometre Pedallıyoruz" Projesi kapsamında Nevşehir’e u..
Nevşehir GÖKBÖRÜ Okçularından Türkiye Derecesi!
Nevşehir Gökbörü Geleneksel Okçuluk Kulübü ulusal ve uluslararası platformlarda Nevşehir'i temsil etmeye devam ediyor. ..
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine Ödül Getiren Proje
Kapadokya Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Cevahir Altınkaynak, birden fazla lizozomal depo hastalığ..
Ak Parti Uçhisar Kadın Kolları Belde Başkanlığından huzur evine ziyaret
Ak Parti Uçhisar kadın kolları belde başkanı, beraberindeki heyetle birlikte Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzur Evine ziyaret..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan Ramazan etkinlikleri her akşam ünlü isimleri Nevşehirliler buluşturmaya devam ..
Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Gülşehir’de bir ilki başardı.
Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Gülşehir’de bir ilki başararak ilçemizde ilk defa Şeyh Ahmet..
Başkan Çiftçi, Vatandaşların İftar Sofralarına Konuk Oluyor.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ve beraberindekilerden oluşan ekip 11 ayın sultanı..
BELEDİYE BAŞKANI ARI, BİRİM MÜDÜRLERİ İLE PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, birim müdürleri ile yaptığı toplantıda göreve geldikleri günden, günümüze kadar hay..
BELEDİYE BAŞKANI ARI’NIN GECE MESAİSİ
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gece geç saatlerde Doyuran Kavşağı ile Ziraat Bankası Kavşağı arasında süren alt ya..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI