Bugun...

"ak-parti-nevsehir/s/keywords/ak-parti-nevsehir/110/s/keywords/ak-parti-nevsehir/s/keywords/ak-parti-nevsehir/110/155" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti İl Başkanı Yanar;  ''Çanakkale Başka Bir Gücün Boyunduruğunda Yaşamayı Asla Kabul Etmiyoruz Diyebilen Büyük Bir Ruhun Dışa Vuruşudur''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin büyük Türk Milletinin, bu vatanı tarih sah..
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Anlamlı Etkinliklerine Devam Ediyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Kadın Kolları ilçe teşkilatı 8 Mart Kadınlar günü dolayısı ile bir dizi ziyaretlerde..
Yargıtay Heyetinden Nevşehir Valiliğine Ziyaret
Yargıtay Başkanlığının 150. yıl etkinlikleri kapsamında Nevşehir’de bir dizi gezi ve incelemelere katılmak üzere Nevşehi..
Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir'de Düzenlenen Törenle Kutlandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile..
Nevşehir'de Tarım Sigortaları Anlatıldı.
Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve TARSİM Konya Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Nevşehir Gıda Tarım ve Hay..
AK Parti İl Başkanı Yanar, ''Kadınlar, Bizim Topraklarımızda Hem Toplumun Hem Ailenin Temelidir''
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Gerek kurtuluş mücadelesinde, gerekse Cumhuriyetimizin kuruluşunda en ..
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamı..
AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatından Rektör Bağlı’ya Ziyaret
AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret ..
AK Parti Gençlik Kolları Yöneticilerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve yönetim kurulu üyeleri , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
Nevşehir ’de Eğitim Müzesi Açıldı.
Nevşehir Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda “Fevzi Karaca Eğitim Müzesi” törenle açıldı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI