Bugun...

"altin-yildiz-koleji-ogretmenlerine-en-iyi-narkotik-polis-anne-egitimi-verildi/s/keywords/altin-yildiz-koleji-ogretmenlerine-en-iyi-narkotik-polis-anne-egitimi-verildi/8/s/keywords/altin-yildiz-koleji-ogretmenlerine-en-iyi-narkotik-polis-anne-egitimi-verildi/s/keywords/altin-yildiz-koleji-ogretmenlerine-en-iyi-narkotik-polis-anne-egitimi-verildi/8/1" İLE İLGİLİ HABERLER

Kent Muhabirliği eğitimi başladı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı’nın (AHİKA) desteğiyle düzenlenen “Kent Muhabirliği” eği..
 Altınyıldız Koleji Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasında Nevşehir’i Temsil Edecek.
Liseler arası Futbol Nevşehir Şampiyonu Altınyıldız Koleji futbol takımı Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Nevşehir’i ..
4 Ayrı Suçtan Aranan Kişi Polis Ekiplerince Yakalandı.
“Bilişim Sistemleri Banka Veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” , Ürgüp Adli Makam..
Belediyesi Personellerine Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitimi
Nevşehir Belediyesi personellerine yönelik olarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda eğitim çalışmalarına başlandı. ..
Öğrencilere Yönelik ‘Paramı Yönetebiliyorum’ Konulu Finansal Okuryazarlık Eğitimi Düzenlendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerine yönelik, ‘Paramı Yönetebiliyorum’ konulu finansal okuryazarlık eğit..
"Besi Sığırı Yetiştiriciliği" Kursunda Başarılı Olanlara Sertifikaları Verildi.
Gülşehir Halk Eğitim Merkezi Tarafından düzenlenen "Besi Sığırı Yetiştiriciliği" Kursunda Başarılı Olanlara Sertifikalar..
Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan personele yönelik olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim..
Bilgisayar Eğitimi Daha Yaygın Hale Geliyor
Günümüzde eğitimin en vazgeçilmez temel unsuru olarak da değerlendirilen bilgisayar kullanımını daha geniş kitlelerin de..
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Personeline  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi,
Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde görev yapan personele yönelik olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğit..
Şehit Polis Irmak'ın Adı Bu Karakolda Yaşayacak.
2016 şehit düşen Gülşehirli Şehit Polis memuru Hamza Irmak'ın adı Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis Merkezi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI