Bugun...

"avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/6/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/6/19/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/6/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/s/keywords/avanos-a-sehit-atesi-dustu/6/19/7" İLE İLGİLİ HABERLER

SPOR AİLESİNDEN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİRİN KABRİNE ZİYARET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sıra..
ŞEHİT POLİS NURETTİN TEKİN TÖRENLE UĞURLANDI
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Nurettin TEKİN’i..
ŞEHİT AİLELERİ BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ'NDE BULUNDU
Nevşehir Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığında bir grup şehit ailesi ile gazi Nevşehir ..
Belediye Başkanı Ünver’in Çağrısı Yankı Buldu
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in okul servis araçlarıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan işletmelerin şehit v..
VALİ AKTAŞ ASFALT VE KÖPRÜ YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Çavuşin Avanos arası sıcak asfalt çalışması ile Bahçeli-Ayvali Köprüsü'ndeki çalışmaları ..
ÖZEL İDARE'DEN KAPADOKYA'YA BAYRAM MÜJDESİ
İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Çavuşin-Avanos arası sıcak asfalt yol yapım işi başlatıldı..
Şehit Polis Hamza Irmak, Tekbir ve Dualarla Uğurlandı.
Hakkari'de, terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşen Gülşehirli..
ŞEHİT POLİS MEMURU SALİH AKSU TÖRENLE UĞURLANDI
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan baskında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Aksaraylı polis memu..
Başkanlardan Rektör Kılıç’a Teşekkür Ziyareti
Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Çelik ile Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı M..
Mehmet Oflaz Şehit Oldu!!! SON DAKİKA SON DAKİKA
Gülşehir ilçesi'nde uzun bir süre görev aldıktan sonra geçen senelerde Adana iline tayin olan ve geçtiğimiz günlerde gör..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI