Bugun...

"avanos-belediye-baskani-celal-alper-ibas/s/keywords/avanos-belediye-baskani-celal-alper-ibas/47/s/keywords/avanos-belediye-baskani-celal-alper-ibas/s/keywords/avanos-belediye-baskani-celal-alper-ibas/47/21" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nün başta Nevşehirli kadınlarımız olmak..
Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Güçlü'den Anlamlı 8 Mart Mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Güçlü 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle bir..
AK Parti İl Başkanı Yanar,  Regaip Kandilini Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj ..
Çiftçi'den Gülşehir Belediye Spor'a Destek
Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, hafta sonu Gülşehir stadı'nda oynan Gülşehir Belediye Spor karşıla..
GÖR-BİR Derneği Başkanı ve Başkan Yardımcısı TÜGVA'yı Ziyaret Etti
Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Mahmut Sami KEMİKKIRAN, Türkiye Gençli..
Defterdar Taş'tan NTSO Başkanı Parmaksız'a Ziyaret
Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Defterdarı Orhan Taş Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ..
BAŞKAN SEÇEN,SON BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISINA BAŞKANLIK YAPTI
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen 2014-2019 dönemi son Belediye Meclis toplantısına başkanlık yaptı.
İl Başkanı Yanar'dan 28 Şubat Mesajı
Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Türkiye Cumhuriyeti, 28 Şubat 1997 tarihinde ‘Demokrasiye Balans Ayarı’..
BELEDİYE BAŞKANI SEÇEN, AHİLER KALKINMA AJANSI ŞUBAT AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Niğde Valiliğinde gerçekleştirilen Ahiler Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı Şubat ay..
30. VERGİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE İL DEFTERDARI TAŞ, BELEDİYE BAŞKANI SEÇEN’İ ZİYARET ETTİ
Nevşehir İl Defterdarı Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI