Bugun...

"avanos-belediyesi-karla-mucadeleye-araliksiz-devam-ediyor/s/keywords/avanos-belediyesi-karla-mucadeleye-araliksiz-devam-ediyor/35/s/keywords/avanos-belediyesi-karla-mucadeleye-araliksiz-devam-ediyor/s/keywords/avanos-belediyesi-karla-mucadeleye-araliksiz-devam-ediyor/35/41" İLE İLGİLİ HABERLER

Acıgöl Belediyesi Kırtasiye Yardımlarına Başladı.
Acıgöl Belediyesi, eğitim öğretime yapmış olduğu hizmetlerin ve katkılarından biri olan ve her yıl dağıtılan ve bu yıld..
GİTAR EĞİTİMİNE GENÇLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam eden Gitar eğitimlerine gençler büyük ilgi gö..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ, 7. ULUSLAR ARASI KAPADOKYA FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR
Nevşehir Belediyesi’nce fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda aktif şekilde çalışma yapan amatör ve profesyonel..
Gülşehir Belediyesi İhale Fiyatına Yakın bir bedelle Bina Sattı
Gülşehir Belediyesi tarafından 15.08.2016 tarihinde 325.000 tl bedel ile ihaleye çıkartılan Gülşehir belediyesine ait bi..
 Gülşehir TOKİ Kuraları Detaylı İSİM Listesi.
Gülşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapılan 300 konut çekilen kurayla sahiplerini..
GAZETECİLER DE NÖBET TUTTU
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) üyeleri Ziraat Bankası önünde bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanb..
Nevşehir, Mustafa Yıldızdoğan İle Coştu.. VİDEO GÖRÜNTÜ
Demokrasi nöbetinin konuğu Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Türk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğa..
VALİ AKTAŞ ASFALT VE KÖPRÜ YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Çavuşin Avanos arası sıcak asfalt çalışması ile Bahçeli-Ayvali Köprüsü'ndeki çalışmaları ..
ÖZEL İDARE'DEN KAPADOKYA'YA BAYRAM MÜJDESİ
İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Çavuşin-Avanos arası sıcak asfalt yol yapım işi başlatıldı..
Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor
Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi’nin organizasy..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI