Bugun...

"avanos-belediyesi-nin-e-belediye-hizmetlerinden-online-fatura-odeme-sistemi-hizmete-basladi/reklam/s/keywords/avanos-belediyesi-nin-e-belediye-hizmetlerinden-online-fatura-odeme-sistemi-hizmete-basladi/reklam/19" İLE İLGİLİ HABERLER

Avanos Belediyesi 110 dönüm yonca ekti.
Avanos Belediyesi belediyeye ait 110 dönümlük araziye yonca ekimi gerçekleştirdi.
Avanos’ta mezarlık ziyaretçilerine ücretsiz fidan
Avanos Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi, Mezarlık ziyaretleri için mahallelerden ücretsiz minibüs seferleri sağlayıp A..
Ürgüp Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Bu Hafta
Ürgüp Belediyesi her gün kurulan ramazan sofrasının yanı sıra Cuma ve Cumartesi günleri de etkinliklerde Türkiye’nin önd..
İLKOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbo..
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyl..
BELEDİYE EKİPLERİ KAR TEMİZLİĞİ VE TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPTI
Nevşehir’de etkili olan etkili olan kar yağışı dolayısıyla belediye ekipleri şehir içi yollarda ve yaya kaldırımlarında ..
TİYATRO ATÖLYESİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
Nevşehir Belediyesi tarafından tiyatroya ilgi duyan sanatseverler için Tiyatro Atölyesi açılıyor. Atölye çalışmalarına k..
TFF Nevşehir Belediye Sporun İç Saha Maçlarının Kayseri'de Oynanmasına Karar Verdi
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un hafta sonu Çatalca Belediyespor ile oynadığı müsabakanın ard..
BELEDİYE EKİPLERİNDEN GECE EKSİ 13 DERECEDE KAR TEMİZLİĞİ
Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kar küreme çalışmalarının ardından yol ve kaldırımlarda biriken kar kütleler..
Avanos Belediyesi karla mücadeleye aralıksız devam ediyor.
Avanos ’da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda sıkıntıların yaşanmaması için Avanos Belediyesi ekipleri çalışmalar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI