Bugun...

"avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi/1/images/genel/s/keywords/avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi/6/s/keywords/avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi/1/images/genel/s/keywords/avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

Birlik Başkanlığı yeni bir uygulamaya imza attı.
Nevşehir’de yeni işyeri açılışı yapan tüm esnaflara yıl boyunca sürdürülecek uygulama ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar ..
Çömçe'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeni ile Ku..
Çavuşin -Avanos Bağlantı Yolunda Düşük Banket Dolgu Çalışması
Nevşehir-Göreme-çavuşin-avanos bağlantılı yol sıcak asfaltlama çalışması İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ayla..
Emniyet Genel Müdürlüğü Yılbaşında Alınacak Asayiş Tedbirlerini Açıkladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü vatandaşlarımızın yılbaşını güven içinde karşılayabilmeleri adına alınacak asayiş ve genel güven..
Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Nevşehir Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçek..
Emniyet Genel Müdürlüğü Yılbaşı Tatili Süresince Alınacak Trafik Tedbirlerini Açıkladı
Emniyet Genel Müdürlüğü vatandaşlarımızın güven içinde seyahat edebilmeleri için yılbaşı tatili süresince alınacak trafi..
Fasıl Cappadocia’da Neşet Ertaş Gecesi
Kapadokya’nın yeni markası Fasıl Cappadocia, sevilen halk ozanı Neşet Ertaş’ı anmak ve türkülerini söylemek üzere progra..
NEÜ'de ‘Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Şöleni’ Düzenledi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri ta..
Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Sürdürülebilirlik Eğitimi Düzenledi
Nevşehir TKDK İl Koordinatörlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiric..
Emniyet Genel Müdürlüğü Sürücü Belgelerini Yeniliyor
Emniyet Genel Müdürlüğünce 01 Ocak 2016 tarihinden itibaren eski tip sürücü belgelerinin 5 yıl içerisinde yeni tip sür..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI