Bugun...

"avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ülkü Ocağı’ndan bayrak asın çağrısı
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Afrin’de hainlerle mücadele eden güvenlik güçlerimize manevi destek amacıyla..
Birlik Vakfından Başkent ziyaretleri
Nevşehir’in son dönemlerdeki en aktif sivil toplum kuruluşu olan Birlik Vakfı, başkentte başta Türkiye Büyük Millet Mecl..
Avanos’ta Hint Keneviri Ele Geçirildi
Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada; Cumhuriyet Mahallesinde bir ikametin bahçesinde ekili..
Genç Birlik Nevşehir tarafından gerçekleştirilen "Cuma Meclisi Sohbetleri" devam ediyor.
Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi gençlik teşekkülü Genç Birlik tarafından hazırlanan "Cuma Meclisi Sohbetleri"nin bu haftaki..
Milletvekili Açıkgöz, Birlik Vakfı yönetimi ile birararaya geldi.
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgö..
Enderun eğitim vakfından birlik vakfına hayırlı olsun ziyareti
Enderun Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Aydoğdu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlı..
Birlik Vakfı Gör-Bir başkanı ve yöneticilerini ağırladı
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek yöneticiler..
Birlik Başkanı ÖRDÜ Basın Bayramını Yayınladığı Mesajla Kutladı.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı hakkında bir k..
HAVALİMANI-GÜLŞEHİR-AVANOS YOLU SICAK ASFALT OLUYOR
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’e hizmet aşkıyla çıktığımız yolda vaatlerimizi teker teker yerine ge..
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğüne karşı Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçe..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI