Bugun...

"avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi/15/images/genel/s/keywords/avanos-ulku-ocaklari-birlik-gecesi-duzenledi" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Milletvekillerinden DSİ Genel Müdürüne Ziyaret
Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider DSİ Genel Müdürü Murat ACU’yu makamında ziyaret e..
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya'dan Ünver'e Teşekkür.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e,10-12 Şu..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Nevşehir'de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının genişletilmiş Şubat ayı İl Danışma Mecli..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Fatih Şahin Nevşehir’e geliyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin yarın Nevş..
Avanos Belediyesi'nden Kazlara Kuluçka Öncesi Yeşil ve Kuru Yem Takviyesi
Avanos’un ve Kızılırmak’ın sevimli maskotlarına, Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü “Yemek Bizden, Su Irmak’..
Nevşehir İl Genel Meclis 2017 Yılı Şubat Ayı Toplantısı Sona Erdi.
Nevşehir İl Genel Meclisi Şubat ayı olağan toplantıları tamamlandı.
Birlik Başkanı Ördü Müjdeli Haberi Verdi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ; "Kosgeb sıfır faizli 50 bin TL üst limitli krediye ge..
Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Başkan Karaaslan’ı ziyaret etti.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve beraberindeki teşkilat yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Baş..
EMITT Fuarında Avanos Standına Yoğun İlgi
Avanos Belediyesi EMITT fuarında tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Yerli ve yabancı turizm temsilcileri ile birçok beled..
Avanos Zabıtası Hafriyat ve İnşaat Atıkları Konusunda Uyardı
Avanos İlçe merkezimizde mahalle ve sokak aralarında yol ve kaldırım kenarlarına hafriyat, moloz, inşaat atığı vb. atanl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI