Bugun...

"baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/s/keywords/baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/13/s/keywords/baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/s/keywords/baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/13/2" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan İbaş’dan Zafer Bayramı Mesajı
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı’nın 99.yılında bir ..
Vali İnci Sezer Becel’in Zafer Bayramı Mesajı
Hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmasının yanında Türk..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Mesajı
Toplumlar, ancak ortak değerlerini korudukları ve geliştirebildikleri oranda ‘başarılı toplum’ niteliğine haiz olabilmek..
NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Seçmeleri Başladı
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için öğrenci alacak olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri Fakü..
NEVÜ Acıgöl Teknik Bilimler MYO İlk Mezunlarını Verdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) bugün düzenlenen törenle, ..
Özel İnsanlar NEVÜ AT-BİN’de
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AT-BİN), Nevşehir’in Ürgü..
NEVÜ Rektörü Aktekin’den Öğrencilere Aşı Yaptırın Çağrısı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni eğitim – öğretim yılının yüz yüze ya..
NEVÜ ‘Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı’nda
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Türkiye’nin önde gelen üniversit..
Vali İnci Sezer Becel’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak her yıl 24 Temmuz`d..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız,” Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anl..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI