Bugun...

"baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/s/keywords/baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/31/s/keywords/baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/s/keywords/baharin-mujdecisi-nevruz-bayrami-nevu-de-coskuyla-kutlandi/31/16" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'den 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi 23 Nisan, Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı günü nedeniyle bir mesaj yayınladı..
Başkan Arı'dan 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, büyük Türk Milleti’nin, yüreğinde yaşattığı sarsılmaz inancı ve bağımsız yaşama azm..
NEVÜ Fen Bilgisi Eğitimi Öğrencileri Anneleri Bilinçlendirmeye Devam Ediyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğretmen adaylarının ‘Topluma Hizmet Uygulama..
Göreme’de Turizm Haftası Kutlandı
Türkiye’nin önemli Turizm merkezlerinden biri olan Göreme 15-20 Nisan Turizm Haftası nedeniyle, Göreme Açık Hava Müzesi..
NEVÜ’lü Minikler NEVÜ Rektörü Oldu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı makam koltuğunu, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversi..
NEVÜ’den Lise Son Sınıf Öğrencilerine Yönelik ‘Üniversiteye İlk Adım’ Etkinliği
Nevşehir genelinde eğitim-öğretimlerine devam eden lise son sınıf öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (N..
NEVÜ’de ‘Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Cerrahi Hemşireliği Sempozyumu 2019’
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hemşireli..
Polis Teşkilatının 174. Yılı Gülşehir'de Kutlandı.
Türk Polis Teşkilatının 174. yılı Gülşehir Hükümet konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen çeşitli prog..
NEVÜ Öğrencilerinden ‘Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam’ Projesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı MYO öğretim elemanları ve Fizyoterapi Programı 2. sınıf öğrenciler..
Gaziantep Mutfağı NEVÜ’de Tanıtıldı
Türkiye’nin en saygın ve lezzetli mutfaklarından Gaziantep Mutfağı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI