Bugun...

"bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi/7/images/genel/s/keywords/bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

İl Müftüsü Güzel, Kozaklı İlçe Müftülüğü Personel toplantısına katıldı.
12 Kasım 2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan İl Müftüleri Kararnamesiyle Uşak İl Müftüsü iken Nevşehir İl Müftülüğü..
NEVÜ İlahiyat Öğrencileri 3. Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması’na Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Türkiye İlahiyatlar Derneği (TÜİD) tarafın..
Genel Sekreter Duru'dan Suvermez ve Kurugöl'e Ziyaret
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterİ Kamil Duru, Derinkuyu Suvermez ve Acıgöl Kurugöl köylerine ziyaret gerçekleştir..
Hacıbektaş Esnaf Odası Olağanüstü Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın plaka basımına Hacıbektaş’ta devam etmesi için gerekli olan unvan değişikliği ..
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU; 376 BİN 924 KRUVAZİYER YOLCUSU AĞIRLANDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bu yılın 7 aylık döneminde limanlara yanaşan kruvaziyer gemi sayısının ..
NEVŞEHİR ODA-BORSA MÜŞTEREK MECLİS TOPLANTISI İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’İN KATILIMIYLA YAPILDI
Nevşehir Oda-Borsa Müşterek Meclis Toplantısı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyetin katılımıyl..
Peri Kızı Ayşe Paslanmaz Şereflikoçhisar Festivali Şiir Şöleni’ne Katıldı.
Nevşehirli Şair Peri Kızı Ayşe Paslanmaz Şereflikoçhisar Festivali Şiir Şöleni’nde sahne performansıyla ve şıklığıyla gö..
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: -408 BİN VATANDAŞIMIZ TRENLERLE SEYAHAT ETTİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kurban Bayramı tatilinde 408 bin vatandaşın trenlerle seyahat ettiğini ..
Rektör Aktekin Kapadokya Üniversitesi’nin Mezuniyet Törenine Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 'Kapadokya Üniversitesi (KÜN) 2022 Sınıfı..
İş Adamı Ahmet Şahin, ''Örnek Proje Ödülünü'' Bakan Kirişçi'nin Elinden Aldı.
Gülşehir ilçesi İş Adamlarından Ahmet Şahin, ''Memleketine Dönüş Yapan Örnek Proje'' kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Pr..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI