Bugun...

"bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi/7/images/genel/s/keywords/bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Belediye Başkanı Ünver Ve Milletvekilleri Kardeşlik İftarında Yetimlerle Buluştu
Nevşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının 15. günü dolayısıyla yetimlere yönelik olarak Kardeşlik İftarı düzenlendi...
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Gençlik Kampları Düzenlenecek.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif fa..
UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ DUMAN, ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, N..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: “19 Mayıs, Bağımsızlığımızın Şahlandığı Gündür”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk Milleti’nin bağımsız ve hür yaşama azmi ve kararlılığını dünya milletlerine ..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER; “ANNELER, GÖNÜLLERİMİZİN TACIDIR”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünyanın en vazgeçilmez değerli varlığı annelerin, sadece yılın bir günü değil, h..
BAŞKAN ÜNVER:  “ÖZEL İNSANLARIN DAHA İYİ ŞARTLARDA TOPLUM HAYATINDAN YARARLANMASI İÇİN ORTAK ÇABA İÇİNDEYİZ’
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’de bir dizi uygulamalarla tüm özel insanların daha iyi şartlarda toplum ..
TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğü tarafından Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine Bağlı Olarak Faaliyetini Yürüte..
MEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ EROL UÇMAZBAŞ,ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret..
NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ BENLİ’DEN MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE’YE NEZAKET ZİYARETİ
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye makam..
BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’İN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
TRT’nin beğeni izlenen çizgi filmi Rafadan Tayfa ’nın çocuklarla canlı performans ile buluştuğu çocuk müzikali, Nevşehir..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI