Bugun...

"bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi/7/s/keywords/bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Türkiye Yarı Finalisti Futsal Takımından Ürgüp Belediyesi'ne Ziyaret
Niğde grubunda yer alan müsabakalarda Çorum ve Gaziantep'i yenerek grup 1.si olan ve Türkiye yarı finallerine girmeye ha..
Kuran Kursu Öğreticisi Kadınlardan Belediye Başkanı Ünver’e Ziyaret
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kuran Kursu’nun kadın öğreticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret edere..
Başkan Cingil den Kadınlar Günü Mesajı
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 Ünver: “Kadınlarımız Ülkemizin Gelişmesinde Dinamik Güç Oluşturuyor”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türk kadınının özellikle son yıllarda yapılan bir dizi yasal düzenlemelerin de et..
Gülşehir TES İstişare Toplantısı Düzenledi
Türk Eğitim-Sen Gülşehir İlçe Temsilciliği, Gülşehir'de görev yapan üyelerimiz ile bir istişare toplantısı gerçekleştire..
Uçhisar Kültür ve Eğitim Merkezi, kadınlara yönelik eğitimlere start verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan tarafından Uçhisarlı bayanlarla kurulan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde..
Şehircilik Projesi Çalışması İçin Nevşehir’i Seçtiler.
44 öğrencinin katıldığı Şehircilik Projesi çalışması için bir süreden beri Nevşehir’de bulunan Gazi Üniversitesi Mimarlı..
20 Temmuz Okul Aile Birliği Üyeleri'nden, Başkan Ünver'e Ziyaret
20 Temmuz İlkokulu Müdürü Osman Göktaş başkanlığında Okul Aile Birliği yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ü..
 SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Oruç Irmak Vali Ceylan'ı Ziyaret Etti.
SMMMO Yönetim Kurulu üyeleri, Oruç IRMAK başkanlığında “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Vali Mehmet CEYLAN’ı mak..
Gülşehir'in Alt Yapıdaki Temiz Su Sorunu Bitecek.
11.02.2016 tarihinde Gülşehir Belediyesi'nin kanalizasyon yapım bedelinin kredisi İller Bankası yönetim kurulunca onayla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI