Bugun...

"bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi/7/s/keywords/bakan-donme-baskanliginda-belediye-baskanlari-istisare-toplantisina-katildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakan Selçuk; “Kronik hastalarımızın 1 Ocak ve sonrasında sona eren sağlık raporları geçerli olacak”
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk; “Kronik hastalarımızın 1 Ocak ve sonrasında sona eren sağl..
NEVÜ Rektörü Aktekin’den Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı zi..
Ülkü Ocakları Başkanları’ndan örnek kampanya
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker’inde içerisinde bulunduğu birçok Ocak Başkanı, sosyal medya üzerinden örnek bi..
Nevşehir Belediye Spordan Çanakkale Mesajı
Nevşehir Belediye spor kulüp Başkanı Esat Özaltın Çanakkale Zaferinin 105. yıldönümü ve “18 Mart Şehitleri Anma Günü” ne..
BELEDİYE EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi, aralıklarla etkili olan kar yağışı ile birlikte yollarda meydana gelebilecek buzlanma tehlikesine k..
Nevşehir Valisi Aktaş, “Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası”na Katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü ve STK Kuruluşları işbirliği ile her ay düzenlenen “Sabah Namazı Cami-Gençlik..
HİSARCIKLIOĞLU VE PARMAKSIZ MANİSA İŞ DÜNYASI İLE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve GTİ A.Ş ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. A..
TÜRK EĞİTİM SEN NEVŞEHİR ŞUBESİ ÜYELERİ “DÜNDEN BUGÜNE HAKLI DAVA-MİLLİ SENDİKA” ADLI EĞİTİM-İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi il yönetim kurulları, ilçe yönetim kurulları, okul temsilcileri, Nevü-Tes yönetim kurulu..
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI SAYIN DÖNMEZ’DEN VALİLİK ZİYARETİ
Nevşehir’de düzenlenecek olan programlara katılmak üzere ilimize teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın ..
NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR HAFTA SONU OYNAYACAĞI YOZGATSPOR MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediye Spor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Yozgatspor müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI