Bugun...

"baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/iletisim/s/keywords/baskan-adayi-sayin-ve-yonetiminden-defterdar-sahin-e-hayirli-olsun-ziyareti/iletisim/41" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Karaaslan Uçhisar’da Pazar Gezdi
Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan belediye personelleri ile birlikte Uçhisar pazarında incelemelerde bulunup esnaf..
CUMHURİYET KUPASI VETERANLAR FUTBOL TURNUVASININ BAŞLAMA VURUŞUNU BAŞKAN SEÇEN YAPTI
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. Yıldönümü nedeniyle kutlanan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlen..
Başkan Seçen, Personelleri ile Biraraya Geldi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 2004 yılından beri hep birlikte modern bir köy dedikleri Nevşehir’i daha yaşanıl..
AK Parti Milletvekili Adayı Menekşe, “ Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti’ye Vefa Borcumuzu Ödeyelim”
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem mi..
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan'dan Karış Karış Gülşehir Ziyareti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimler ne..
FATMA ŞAHİN VE HÜLYA KOÇYİĞİT NEVŞEHİR’E GELİYOR
AK Parti Siyaset Akademisi eğitimleri kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ünlü sinema sanatç..
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ŞAHİN KAYA'NIN İSMİ SOKAKTA YAŞATILIYOR
Afrin’de ülkemizin sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Opera..
VALİ İLHAMİ AKTAŞ’DAN NTSO VE NTB’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) seçimlerinde yeniden seçilen mevcut başkanlar ..
Nevşehir Belediye Başkanı Ünver:''Milletimizin Başı Sağolsun''
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eğitim uçuşu yaptığı sırada kaza kırıma uğrayarak Nevşehir’in Gülşehir ilçesine b..
Başkan Ünver : “Çanakkale Zaferi, Şanlı Tarihimize Altın Harflerle Yazılmış Bir Destanın Adıdır”
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, büyük Türk Milleti’nin zafer ile taçlandırdığı en büyük zaferlerden biri olan Ça..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI